3 tips til at vælge en håndværker

19 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Er du på markedet efter en erfaren håndværker, der kan løse dit problem? Hvilke ting man skal tænke på, når man er på udkig efter et firma, er ikke nemt at vide. Derfor har vi listet 3 gode fif til dig, der er på udkig efter en malervirksomhed, som kan klare arbejdet for dig.

Kræver arbejdet tilladelse?

Nogle specifikke slags opgaver, kan kun udføres af en maler med godkendelse. Dette skyldes, at der kan være tale om et projekt, hvor der er en chance for fare. I tilfælde af, at opgaven ikke er korrekt udført, så er der en risiko for at din sikkerhed og miljøet er i fare. Af den årsag kan du altid kontakte håndværkerfirmaet på forhånd, om din opgave er noget, som håndværkeren kan tage sig af. Det kan være en fordel hvis man er på forkant, i tilfælde af at malerfirmaet ikke kan klare jobbet.

På hvilket tidspunkt kan projektet klares?

Hvis det er uden for sæson, skal du overveje om du skal bestille en håndværker til opgaven. Der er nogle typer projekter, som er sværere for firmaet at klare. Det kan være en dårlig idé at booke en maler til at male for dig, hvis vejrudsigten indikerer ekstremt regnvejr. Husk derfor at have dette i mente, inden du bestiller en til din opgave.

Hvad indeholder tilbuddet?

Når du har modtaget de forskellige bud på opgaven og læser dem igennem, skal du være særlig OBS på hvad de indeholder i detaljer. Her er det en mulighed at få detaljeret viden om, hvor høje udgifterne er til de enkelte materialer er, lønudgifterne, og hvad for noget værktøj der kræves. Ved at læse dette godt igennem, så sikrer du dig, at du ikke bliver snydt af maleren, som du hyrer til din opgave. Der kan f.eks. ofte være penge at spare, hvis du selv køber malingen de skal bruge.

Flere Nyheder