Årets hit er en espressomaskine

16 maj 2013 admin
image

Jeg arbejder jo som bankansat for en stor kendt dansk pengeinstitut. Og det er jo spændende arbejde samt der er jo helle ikke 2 dage der nu er ens. Men for omkring 3 måneder siden så begyndte sådan en lille ting faktisk at påvirke min arbejdsdag. Vores kære kaffeautomat. Vi har jo på arbejde sådan en ganske stor kaffeautomat som vi nu får både kaffe samt andre varme drikke fra. Og det var jo nu sådan en gammel variant som ikke lavede noget espresso. Nu er jeg jo også en stor elsker af espresso, samt har jo også en espressomaskine derhjemme. Men jeg kunne jo selv se hvorledes vores egen kaffeautomat faktisk virkede fint samt også blev benyttet en masse hver arbejdsdag. Så jeg glemte ideen om sådan også at få os en espressomaskine. Indtil denne kaffeautomat pludselig begyndte at have problemet.

Maskinen lavede pludselig mærkelig kaffe. For lige meget hvilken slags kaffe man bestilte, så var den jo enten for stærk i smagen eller tynd. Desuden så sagde kaffeautomaten underlige lyde. Er par medarbejdere var jo helt bange for om den pludselig ville eksplodere. Og selvom jeg jo selv mente kaffeautomaten var ufarlig havde vi et helt andet problem. Vores kaffeautomat stod fremme så at vores egne kunder også selv kunne få en frisk kop kaffe. Og det var jo netop derfor direkte dårligt for vores bank når at vores egne søde kunder så får sådan en tynd kop kaffe. Jeg måtte adskillige gange sig undskyld for vores egen kaffe. Den her kaffeautomat var jo altså ganske enkelt nu slidt helt i stykker. Vi havde brug for en helt frisk espressomaskine til personalet samt alle vores kære kunder.

Jeg snakkede med bankchefen om at købe sådan en helt ny espressomaskine. Men han var jo netop kommet hjem igen fra en god ferie, samt havde slet ikke selv hørt noget omkring kaffeautomat. Og han påstod at det kun faktisk var mig selv som var for snobbet. Men efter nogle ganske få dages tid med hele vores egen kaffeautomat så skiftede han dog straks holdning. Jeg fik den store ære af at købe sådan en helt ny espressomaskine. Jeg fik et budget samt tog ned i denne gode lokale butik der solgte kaffeautomater. Og her spurgte jeg så efter espressomaskiner samt blev så introduceret for sådan en komplet stribe flotte varianter. Og jeg forklarede så også hvorledes den også skulle benyttes på arbejde samt derfor også skulle kunne klare mange varme kopper sådan i løbet af en arbejdsdag, samt meget gerne mange forskellige slags kaffedrikke. Manden viste sådan en helt speciel espressomaskine som han mente passede perfekt til netop vores ønske. Og den passede jo lige med vores budget samt jeg besluttede at købe den.

Ganske få dages tid efter fik vi installeret vores egen helt nye espressomaskine. Og jeg tror jeg slet ikke at nogle så vil kunne savne vores egen forrige kaffeautomat. Vores helt nye espressomaskine laver jo bedre kop kaffe, hurtigere samt i mange flere forskellige varianter end tidligere. Sådan kan jeg jo også få sådan en skøn kop espresso når at jeg ønsker det. Samtlige inde på arbejde er jo også glade for hele denne helt nye espressomaskine samt man afprøver nye drikke de ikke normalt drikker. Nogle har jo fundet sådan en helt ny ynglings kaffe. Og nu kan jeg jo så også byde alle vores kære kunder på en dejlig god kop kaffe, når at vi nu skal snakke økonomi. Og på de lange arbejdsdage så er det jo desuden skønt med sådan en stærk espresso som giver sådan en et ydeligere kick. Efter bankchefen selv så denne gode udvikling, efter at vi nu skiftede vores gamle kaffeautomat helt ud med sådan en espressomaskine, har han taget kontakt til de andre bankafdelinger. Og han foreslog at de så også selv skiftede deres egen kaffemaskine. Dette gør også at næsten alle bankafdelinger, i hele Danmark, nu faktisk har fået espressomaskiner. Denne mulighed for noget rigtig godt kaffe har jo forøget selve glæde samt hele produktiviten i alle bankafdelinger som også selv har fået en espressomaskine. Så kig herned i vores bank samt få sådan en helt frisk varm kom kaffe.

Flere Nyheder