Bedemanden fra Frederiksberg er professionel

10 april 2013 admin
image

Undertegnedet har nu fungeret som bedemand på Vesterbro i ca. 8 års tid. Dette har faktisk været en fornuftig forretning med mange gode kunder, og vores gode betjening har faktisk gennem årene spredt sig ud i hele København. Jeg valgte derfor at tage kontakt til en anden bedemand på Frederiksberg med håb om at kunne udvide min forretning og måske opkøbe hans egen forretning. Jeg har ikke nogen lyst til at skulle udstøde nogen, og jeg vil derfor langt hellere arbejde sammen med denne bedemand på Frederiksberg som erstatning for at skulle køre konkurrence imod ham. For som bedemand på Vesterbro så har jeg faktisk før totalt udkonkurreret noget bedemænd, men undertegnede ønsker mest at arbejde sammen, i stedet for at skulle udelukke.

Heldigvis virkede denne føromtalte bedemand på Frederiksberg positivt på mit nye forslag. Så vi aftale at mødes hos mine gode arbejdskollega, som faktisk også er bedemand på Vesterbro. Vi havde nemlig før talt omkring måske at slå og lidt sammen til et større bedemandsfirma. På netop den måde så ville alle vores gode kunder samtidig være sikre på vores gode kvalitet og kundeservice eftersom vi arbejder under det samme forenede navn. I løbet af mit nye møde sammen med denne bedemand inde fra Frederiksberg forklarede undertegnede om hele vores nye plan for samarbejdet. Og han svarede at han faktisk længe havde søgt præcis sådan et godt samarbejde. Og med denne hårde konkurrence som er imellem mange bedemænd i hele Købehavnsområdet, så har han haft svært ved selv at kunne opspore bare en anden interesseret bedemand som ønskede at godt samarbejde. Og vi valgte derfor at tage kontakt til en hel stribe andre bedemænd og høre om de også var lige så interesserede i vores idé. Og vi fik ganske hurtigt kontakt til en yderligere bedemand på Vesterbro og en anden bedemand på Frederiksberg. Jeg havde endda kontakt til en interesseret bedemand ude på Amager.

Efter at denne store interesse i et nyt stort samarbejde, så begyndte vi at lave nogle gode og præcis krav for at kunne være med i dette fællesskabet. Vi ville være helt og aldeles sikre på at samtlige af vores nye bedemænd ydede en god kundeservice, og ikke mindst samme priser som de andre. Og til gengæld så ville vi kunne hjælpe hinanden samtidig med at vores kunder ville få sig en god professionel forestilling af hele vores nye forretning. Og med vores nye bedemand på Vesterbro og en god bedemand på Frederiksberg og ikke mindst endnu en på Amager, så nåede vi faktisk allerede helt ud til mange i hele København. Jeg kunne også hurtigt spotte en stor konstant stigning i hele interessen fra alle vores bedemænd, og endnu en helt ny bedemand her fra Vesterbro kontaktede os med henblik på et godt samarbejde. Og det gik faktisk ikke længe før vi samtidig blev henvendt til af endnu en interesseret bedemand fra Frederiksberg. I løbet af 4 måneder så havde vi faktisk også udvidet til både Nørrebro og Indre by. Bedemændene stor nærmest i lang kø for bare at kunne være med i vores nye samarbejde. Jeg er trods alt også nødsaget til at skulle udelukke nogle hvis nu deres kundebehandling slet ikke er god nok. Det betød faktisk at vi måtte sige nej til en alt for dyr bedemand på Vesterbro, som slet ikke ville ændre deres priser, samt en anden bedemand på Frederiksberg.

Jeg har endelig fået gennemført min drøm omkring at kunne arbejde sammen med en hel stribe af andre bedemænd i hele København. Og vi var ikke længere bare en række små forretninger som konkurerede imod hinanden, men tværtimod et fælleskab. Og her hjælper vi hinanden og arbejder i fællesskab. Og vi er nu den allerstørste sammenslutning af bedemænd i hele København. Jeg tænker tit på hvordan det alt sammen begyndte med mig som bedemand på Vesterbro, som tog fat i en anden bedemand på Frederiksberg.

Flere Nyheder