Bondage for begyndere

By:

Fantaserer du om at give dit sexliv et ekstra kick, så læs endelig videre. Vi har samlet en række gode tips til dig, der er absolut begynder indenfor bondage og desuden har vi fundet masser af pirrende legetøj på https://www.belugi.dk/.

Fifty shades of Grey åbnede op for blød BDSM

Der var engang, hvor man så skævt til folk, der sagde, at var vilde med bondage. Men heldigvis tog Fifty Shades-triologien verden med storm, og i dag er det lettere og langt mindre tabubelagt at være fascineret af bondage. Du skal starte i det små, og her får du vores bedste råd:

1) Find ud af, om du foretrækker at blive bundet eller være den, der binder. Sammen med din partner kan I eksperimenterer i sengen, og du vil hurtigt finde ud af, hvilken rolle der pirrer dig mest.

2) Udfold følelsen af at være fastholdt ved at bruge håndjern på både håndled og ankler, og pir hinanden med skøn oralsex.

3) Når I begge er trygge ved situationen, så udvid jeres lege ved at bruge et blindfold. Det kan være yderst pirrende, at man ikke kan se, da det sætter nerverne og sanserne på overarbejde.

Når I stille og roligt har udforsket de forskellige facetter af legen, kan I kaste jer ud i hårdere bondage, men vær altid opmærksom på, at begge parter skal have tillid til hinanden og ikke mindst forståelse for hinandens lyster.

Posted in: sexlegetøj