De bedste hosting priser i landet

18 april 2013 admin
image

Nye hosting priser giver en god mulighed for noget bedre dansk IT outsourcing. Tidligere har IT outsourcing primært været for store globale virksomheder der ikke ønskede en kæmpe teknisk afdeling til at skulle passe på alle servere og deres computere. Men med et nyt firma på Amager tager nu hele kampen op. For de tilbyder at være din IT afdeling og til Danmarks bedste hosting priser. Men hvorledes kan de nu gøre det samme billigere end alle andre? Samt hvorfor er det nu godt med noget IT outsourcing også til mindre virksomheder? Det tog vi så ud for sådan at forhøre dem omkring.

Vi møder op lige ude foran deres helt friske kontorer. Firmaet med de lave hosting priser åbnede for kun 4 måneder tilbage, men er allerede kendte i næsten hele København. Vi bliver så vist rundt af Michael der er medejer af hele dette nye firma. Hele deres kæmpe serverrum står for alle deres mange kunders IT outsourcing. Ved siden af de her brummende servertårne, der er et rum fyldt med alle deres ansatte. De arbejder som sælgere og servicemedarbejdere. De står jo derfor så for at kunne rette alle fejl som der nu måtte komme med hele denne IT outsourcing. Ejeren fortæller også selv omkring de gode hosting priser således: ”Vi har jo faktisk samlet vores medarbejdere. Som erstatning for at skulle have en gode sælger og en supporter og tekniker, er dette samlet sammen i en samlet medarbejder. Og således der har vi jo altid folk parate til at kunne hjælpe og løse alle probler for vores gode søde kunder. Men en helt anden årsig til vores gode hosting priser er vores fantastiske hurtigere servere. For vi har jo selv forbedret disse servere, så vores kunder jo får netop alt den nødvendige plads, uden at resten går helt til spilde. Andre virksomheder med nogle højere hosting priser, vil jo også sende nogle folk ud til selve firmaerne for sådan at kunne hjælpe med IT outsourcing. Men her gør vi alt via telefon eller igennem chat og mails. Og det sparer jo også en hel del tid, og transport.” forklarer Michael stolt.

Og denne slagplan med lavere hosting priser har skam også gavnet dem. Den første måned med dette helt nye firma, der fik de 15 kunder der bad om IT outsourcing. ”Det er meget blandet hvem som der beder om IT outsourcing fra os. Ofte er det mindre virksomheder, der ikke vil have lat det tekniske ansvar ved sådan at skulle sikre servere og alle deres computere.. Fælles er jo naturligvis også hvordan at de ikke vil betale for høje hosting priser. Og vi er kun lykkelige for sådan at kunne stå til rådighed” Siger Han, imens han så pakker en ny server ud af en kasse. Grundet denne store interesse har denne virksomhed haft behov for sådan at kunne udvide hele deres egen IT outsourcing forretning. Det betyder jo flere servere og flere ansatte. Og Michael har jo 6 jobsamtaler senere, om nye ansatte. Men Michael hyrer jo ikke alle. ”Det er vigtigt at mine kære ansatte kan klare alle aspekter ved vores IT outsourcing. Jeg sætter også høje forventninger til mine nye ansatte, for sådan rigtig at kunne sikre vores egne fantastiske hosting priser ikke også får et skidt omdømme.” Siger han, og peger mod de forskellige ansatte. For de sidder alle samme og enten skriver eller snakker sammen med kunder, hvor de fortæller dem alle omkring IT outsourcing, eller svarer på nogle spørgsmål.

Der er ingen tvivl omkring hvordan at disse lave hosting priser vil ændre fremtidens IT outsourcing. For der er jo et stort marked for mindre virksomheder der har brug for noget teknisk assistance men ikke har råd til disse dyre hosting priser. Michaels virksomhed får ikke nogen problemer med sådan at kunne få sig nye kunder.

Flere Nyheder