Det kan du bruge konsolborde til

09 maj 2013 admin
image

Og vores egne hjemmelavede konsolborde blev hurtigt et stort hit blandt alle vores gode venner. Og mange af dem spurgt jo også hvor vi havde skaffet dem henne. Da hvor jeg fortalte hvordan at vi så helt selv havde bygget dem, så blev de ganske overrasket. Flere af dem spurgte jo faktisk omkring vi nu også skulle lave nogle konsolborde til dem. Og min mand er jo altid frisk på sådan en ny udfordring. Han gik straks i sving med sådan at lave en masse konsolborde, der ganske hurtigt også blev udsolgt. Han brugte ikke særlig lang tid på dem. Og når at vores gode kammerater bestilte konsolborde af min kære søde mand, kunne han også have dem klar allerede 5 dage efter. Og det var nemt for ham. For det faldt ham jo ganske naturligt sådan at bygge nogle møbler. Hele hans store passion begyndte dengang han nu ville bygge indbyggede reoler til vores soveværelse. Og vi ville gerne have en fin lille hyggekrog, der var omgivet af alle de flotte indbyggede reoler, der så skulle virke ligesom et privat bibliotek. Selve resultatet blev ganske fint og det gav virkelig min kære ægtemand blod på tanden.

Efter succesen med sådan de helt hjemmelavede konsolborde, besluttede vi så bare at åbne en helt lille netbutik, hvor at han kunne sælge alle disse pæne konsolborde. Der gik heller ikke så lang tid før de første ti var blevet solgt. Og det var en ganske fin succes. Min egen mand besluttede, så at tage imod nogle nye bestillinger på indbyggede reoler. Og vi regnede ikke med, at der så ville komme så mange nye henvendelser, ligesom vi nu havde fået angående alle hans konsolborde. Men vi tog helt fejl. For det væltede jo ind med disse nye bestillinger med indbyggede reoler. Folk var helt tossede med alle de indbyggede reoler som min kære søde mand også havde bygget til vores soveværelse. De ville gerne have have et godt sæt magen til vores, hjemme i deres helt egne hjem. Og vi var komplet overrakset. Og det føltes ligesom, at vi slet ikke ligesom kunne nå at følge med. Den følgende måneds tid der så jeg næsten ikke min egen mand. For han benyttede alle hans vågne dage på hans værksted, hvor at han lavede flotte konsolborde og lavede nye skitser til nogle indbyggede reoler.

Men at se denne glæde i min mands øjne, var det alt sammen værd. Og jeg kan ikke selv huske hvornår at jeg sidst selv har set min mand så stolt. Og jeg var desuden selv meget stolt af hans arbejde. Konsolbordene var virkelig flotte og vi blev ved med sådan, at få sådan en masse nye bestillinger på disse indbyggede reoler. Min egen mand blev også tilbudt sådan at bygge en stor opgave for sådan en ny virksomhed. De bad ham jo om at skræddersy indbyggede reoler til 27 nye lokaler. Og samtidig ville de skam også gerne selv have ni konsolborde i sådan et ellet andet unikt design. Min egen mand takkede selvfølgelig ja til selve opgaven. Han glædede sig ganske meget til at bygge nye møbler for hele virksomheden. Under hele projektet fik han også stillet en masse professionelle håndværkere frem til hans rådighed. Og det var hans opgave at de fulgte deres tidsplan. Og det var ham der lavede skitserne til de indbyggede reoler. Samtidig var det jo håndværkerne der så skulle udføre dette arbejde. Og det endelige resultat blev også enormt smukt. Firmaet var ganske tilfreds med hele deres nye konsolborde der jo passede virkelig fint til resten af hele deres eget design. De flotte indbyggede reoler kunne jo ikke være meget mere perfekte. Firmaet var rigtig glad. Og min mand blev bagefter også tilbudt et fast arbejde hos virksomheden. I dag udlever han sine egne drømmer som en møbeldesigner for denne store virksomhed.

Flere Nyheder