Du vil elske denne cashmere cardigan

06 maj 2013 admin
image

Dengang undertegnede arbejdede inde i sådan en god tøjbutik for omkring 5 år tilbage, så blev jeg introduceret til stoffet cashmere. Og dette gjorde at jeg så lige siden har drømt om sådan en rigtig cashmere cardigan. Og det skyldes at stoffet cashmere faktisk er nok det rareste stof jeg har følt. Hele historien begyndte dengang jeg så stod inde i en tøjforretning. Forretningen havde en del blandede typer tøj. Både silke, cashmere og bomuld. Og der var både undertøj, toppe og så selvfølgelig cashmere cardigan. Derfor fik jeg også hurtigt sådan et forhold til det med cashmere. Selvom at det nu var en smule for dyrt i prisen til at jeg så personligt ville købe en cashmere cardigan, ja så synes jeg nu stadig at de jo var så dejlige.

Undertegnede har også alle dage sparet på alle mine penge. Samt jeg havde ikke lyst til at skulle bruge alle pengene på tøj i cashmere.  Og selv at jeg kunne få noget rabat inde i min egen butik, så ønskede jeg mig jo ikke selv at købe deres cashmere cardigan. Det har jeg nu faktisk fortrudt lige siden. Dengang hvor jeg så stoppede i butikken, og fik et nyt arbejde med bedre løn så havde jeg pludselig lettere ved at skulle skaffe tøj i cashmere. Og det var dog ikke mulighed for at kunne få noget rabat længere fordi jeg ikke arbejdede inde i butikken. Jeg måtte faktisk bare acceptere og så betale fuld pris for min egen alleførste cashmere cardigan. Men undertegnede fortyrder nu ikke mit køb.

Jeg tog så ned i sådan en butik der solgte tøj i cashmere. Og med min egen erfaring fra mit forrige job, så vidste jeg en del om hvordan sådan en cashmere cardigan nu skulle bruges, og hvad man nu selv burde kigge efter. Sælgeren han var også ret god til at kunne forklare omkring stoffet og hvad der nu også ville kunne passe til netop mig. Sammen der fandt vi jo min egen allerførste cashmere cardigan. Og den var pink og med smarte knapper. Jeg var lidt ked af at bruge helt så mange kontanter på et stykke tøj.  Men sælgeren forklarede dog at jeg så kunne bytte den igen efter 30 dage, hvis nu jeg ikke selv kunne lide den. Det blev nu ikke så aktuelt. Dengang jeg så kom helt hjem med min egen helt nye cashmere cardigan prøvede undertegnede den straks. Dette cashmere stof var virkelig rart og glat. Jeg sørgede for at kunne passe godt på den, og også vaske den som man skulle. Og det gør at den i dag faktisk er helt lige så behagelig som dengang hvor jeg så købte den. Jeg blev efter mit køb helt vild med cashmere. Jeg måtte bare have mere. Jeg fandt også en hjemmeside der både havde nogle cashmere cardigans og noget andet tøj. Lykkeligvis så var det lidt billigere en selve butikken. Til gengæld kunne jeg faktisk ikke se selve deres cashmere stof inden at jeg så købte det. Jeg ved at cashmere kommer i flere typer. Derfor er det ikke altid lige så godt og selvom at det stadig faktisk er rigtig cashmere.

Men jeg købte sådan en helt ny cashmere cardigan derinde på deres hjemmeside. Og det var både hurtigt og nemt at købe. Selve leveringen skete inden for få dage. Jeg var ganske positivt overrasket over den høje kvalitet af deres cashmere. For det er nu længe siden jeg har følt helt så dejligt stof før. Og lige sådan dengang så har jeg faktisk kun selv købt mit tøj i cashmere hos den her webshop. Nu så ejer jeg adskillige cashmere cardigans og tilsvarende tøj i noget cashmere. Selvom man jo aldrig kan være sikker på deres kvalitet af tøj derinde på nettet så kan det også være være hele chancen værd. Især når at det så bare kommer til det med cashmere der er helt så dejligt.

Flere Nyheder