Få dit smukke, lyse gulv igen med en gulvafslibning i Hobro

06 februar 2020 Astrid Pedersen
Få dit smukke, lyse gulv igen med en gulvafslibning i Hobro

Et massivt trægulv er lækkert, behageligt og smukt at se på – hvis og såfremt det selvfølgelig er vedligeholdt og intakt. Et trægulv kræver en del pleje, hvis det skal holde sig pænt. Træ er et levende og organisk materiale, som kræver næring og beskyttelse, hvis det ikke er forseglet under lak eller maling.

Nu om stunder foretrækker de fleste bolig ejere det ikke forseglede look, som fremkommer ved behandlinger med eksempelvis olie eller sæbe. Disse behandlinger fremhæver træværkets struktur, og gør det muligt at mærke den nærmest varme og bløde fornemmelse af træ under fødderne.

Samtidig er et olie eller sæbe behandlet gulv utroligt smukt at beskue. Hvor olie fremhæver træets struktur og alle træværkets særkende som for eksempel årer eller knaster, og gør træets farve nuance en anelse dybere og mere intens, vil en sæbe behandling lysne træværket således at overfladen fremstår flere toner lysere.

Med en sæbe behandling opnås et hvidligt skær, som på nærmest magisk vis kan lyse hele stuen op, og gulvet får samtidig en silkemat overflade, som er en fornøjelse at betræde. Det er ikke uden grund, at behandling med lysnende sæbe er blandt de met populære former for gulvbehandling.

Desværre er sæbe behandlede gulve også samtidig meget sarte, og kræver regelmæssige behandlinger i form af gulv vask med fed sæbe for at kunne bevare den ensartede overflade. Og er et sæbe behandlet trægulv først blevet slidt, er der ikke andet at gøre end at starte forfra med en gulvafslibning og en efterfølgende ny sæbe behandling.

Overlad gulvafslibning og efterbehandling til en professionel gulvmand

Du vil i denne forbindelse opnå det optimale resultat, vis du vælger at lade en faglært håndværker udføre opgaven med gulvafslibning og efterfølgende behandling. Hvis du ønsker at booke en dygtig gulvmand til en professionel gulvafslibning i Hobro, kan du finde ham på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder