Find den bedste truck hos din lokale forhandler

06 maj 2020 Astrid Pedersen
Find den bedste truck hos din lokale forhandler

En velfungerende park af gaffeltrucks er nærmest en livsnødvendighed hvis du driver et lager eller er ansvarlig for den interne logistik i en produktions eller industri hal. Gaffeltrucks er, sammen med mange andre former for køretøjer, essentielle når det handler om gods håndtering og distribution.

Med en gaffeltruck er det nemt at flytte større mængder vanskelig håndterbart gods – eventuelt lastet på paller – over forholdsvis store afstande. En gaffeltruck er uundværlig for de medarbejdere, som skal læsse af eller på lastbiler eller anbringe tunge varer på hylder flere meter over gulvhøjde.

Derfor vil du også hurtigt kunne mærke hvis blot én gaffeltruck er ude af drift. Går en gaffeltruck i stykker, kan hele work flowet lyn hurtigt blive forstyrret. Og i en sådan situation er det en kæmpe fordel at have god kontakt til en forhandler af gaffeltrucks og andet maskinel.

Find din nye eller brugte gaffeltruck hos ProTruck

En sådan forhandler er danske ProTruck. ProTruck har til huse i henholdsvis Odder og i Ringsted. Så uanset om din virksomhed er beliggende i den østlige eller den vestlige del af Danmark, har du mulighed for at benytte dig at ProTrucks sublime service, og få adgang til virksomhedens imponerende maskinpark.

Hos ProTruck finder du et skønsomt udvalg af alle typer køretøjer og maskinel til intern logistik og vedligeholdelse, her under gaffeltrucks, terminaltrækkere og terminaltraktorer, container trucks, sidelæssere, lifte, fejemaskiner og gulvvaskere. ProTruck forhandler udelukkende maskiner og køretøjer fra de bedste brands som for eksempel Hyster, MOL, JCB lifte, Carer, Dulevo, Bulmor og Utilev. Dette er din garanti for at du får en prima vare når du handler med ProTruck.

De dygtige medarbejdere hos ProTruck vil altid kunne finde en gaffeltruck som matcher dine behov. Og skulle du kun have brug for en ekstra gaffeltruck i en begrænset periode kan du leje en gaffeltruck hos ProTruck. Læs mere på protruck.dk

Flere Nyheder