Find en lejebolig i Jammerbugten

04 maj 2020 Lotte Hindsberg
Find en lejebolig i Jammerbugten

At finde en lejebolig bliver meget nemmere hvis du løfter blikket og ikke kun fokusere på storbyerne. Ikke alene bliver det meget nemmere men du vil også få mere bolig for pengene. Derudover er der den ekstra bonus at provinskommunerne arbejder aktiv for at få nye borgere og derfor yder en lang bedre service end hvad der er normen. Ofte vil en familie spare flere tusinde kroner om måneden ved at flytte til provinsen. Du kan f.eks. kigge på et lejemål i Jammerbugt, hvis du leder efter en ny bolig. 

Fordelene ved at flytte ud af byerne

Ud over at det er nemmere at finde en bolig og man få mere for sine penge end hvis man ønsker at bo i storbyen er der mange andre fordele ved en flytning.

Da det er billigere at bo i provinsen, er det muligt at gå ned i arbejdstid. Måske fordi man har småbørn eller hvis man har en hobby, som man gerne vil bruge mere tid på.

Der er også ofte en lang række aktiviteter udbudt af kommunen. Både til børn, unge og voksne. Der er et rigt foreningsliv og den smukke danske unikke natur, som der er i området omkring Jammersbugten er lige udenfor døren. 

På børneområdet er der også fokus på at tilbyde en bedre normering i børnepasningen end hvad man ellers oplever. Skolerne er nye og ikke et levn fra 1950erne, hvor atlaset stadig viser, hvordan verden så ud lige efter anden verdenskrig.

Arbejdsmæssigt er kommunerne opmærksomme på, at det er vigtigt at det ikke kun er den ene der har arbejdet, så ofte er der et godt samarbejde med virksomhederne i området. Det har den dobbelte positive effekt at det tiltrækker virksomheder, som ellers er tøvende med at flytte deres virksomhed, fordi de frygter at de ikke kan få kvalificeret arbejdskraft.

Flere Nyheder