Giv boligen ny værdi med en gulvafslibning

15 august 2019 Astrid Pedersen
Giv boligen ny værdi med en gulvafslibning

Dit gamle trægulv, som måske fremstår slidt og træt i overfladen, kan være mange penge værd. Altså ikke som løssalg, men i form af værdi tilført dit hus eller din lejlighed. Et sundt og intakt trægulv er nemlig et aktiv for nærmest enhver bolig. Træ er – og har altid været – det mest velegnede materiale, når det kommer til gulvbelægning. Træ er et levende, organisk materiale, som føles behageligt under fødderne, har gode isolerende egenskaber, og tilmed er kønt at kigge på. Og derfor går mange boligkøbere målrettet og specifikt efter et hus eller en lejlighed med et lækkert trægulv.

Originale trægulve – efterhånden et særsyn

Desværre er der mange boligejere, som vælger at skille sig af med det originale, smukke trægulv i deres boliger. Trægulvet kan selvfølgelig være så beskadiget og gennemtæret, at det kan være nødvendigt. Men der er også mange, som vælger at skrotte et ganske sundt trægulv med en mere nutidig gulv belægning, enten af praktiske hensyn eller fordi det passer bedre til deres indretnings stil.

I disse dage er gulve af cement eller beton for eksempel vældig populære, og mangt et sagesløst trægulv er i indretningens navn blevet overhældt med disse materialer for at skabe det eftertragtede industrielle eller urbane look.

Giv trægulvet nyt liv med en gulvafslibning

Derfor vil dit trægulv repræsentere et stort plus i ejendomsmæglerens bog, når boligen skal vurderes. Dette selvfølgelig i og såfremt træværket er velplejet, og ikke er alt for flosset og splintret i overfladen. Men selv disse problemer er der råd for. Du kan for eksempel tage fat i din lokale gulvmand og bede om et tilbud på en grundig gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. En gulvafslibning kan gøre en kæmpe forskel for dit slidte gulv, og få det til at fremstå nærmest nyt.

Få mere at vide om gulvafslibning i Frederiksberg på jigulvservice.dk

Flere Nyheder