God marketing med kreativ tekstforfatter

26 maj 2013 admin
image

Min drøm har altid været, at jeg ville jobbe som sådan en kreativ tekstforfatter. Gennem hele mit lange liv har jeg elsket at skrive tekster. Siden jeg var ung, har jeg kunne benytte mange dage på, at sidde og skrive små fortællinger og putte alle mine tanker på skrift. Undertegnede var altid den person der modtog højest karakter i dansk i skolen, jeg elskede at skrive en lang stil og fik rigtig tit af vide, at jeg havde et talent for at kunne skrive tekster. Undertegnede vidste ikke, at man kunne leve af noget så dejlig som , at blive freelance tekstforfatter, kun at man kan leve af at være en ordinær forfatter, som skrev romaner. Undertegnede havde ikke modet på at skrive en helt roman, men jeg vidste at jeg vil gøre alt i verden for at kunne ende med at blive en rigtig kreativ tekstforfatter

Da jeg var færdig med skolen møder jeg sådan en dame, der jobber som freelance tekstforfatter. Hendes hirstorie fængslede mig meget. Kvinden fortalte, at hun selv startede sin karriere som kreativ tekstforfatter, for ca ti års tid siden. Kvinden startede med at tage kontakt til virksomheder, der havde sådan en webside. Her tilbød hun faktisk, at renskrive alle deres tekster på hjemmesiden for på den måde, at gøre det nemmere for alle deres besøgende at kunne læse teksterne. Kvindens drive som freelance tekstforfatter gav hende stor succes, pludselig havde hun en hel del kunder. Det hele var naturligvis ikke en let opgave. Det var sådan at der var en del, der afviste hende når hun kontaktede dem, men det smarte var, at hun sørgede for, at alle de mange kunder som hun modtog, villeanbefale hendes arbejde til mange andre. Undertegnede var meget fascineret af hendes store mod, det gav mig en stor lyst til at blive ved i min jagt på at ende med at blive en rigtig kreativ tekstforfatter.

Undertegnede besluttede, at jeg ville følge kvinden, der arbejder som freelance tekstforfatter, gode eksempel i hele denne jagt på, at blive en dygtig freelance tekstforfatter. Men det viste sig, at det hele ikke ville blive knap så nent for mig. Undertegnede fik afvisning på afvisning, på det ene tidspunkt var jeg ved at give op og fuldstændig droppe min drøm om at blive kreativ tekstforfatter. Undertegnede snakkede med hende kvinden, jeg spurgte hende til råds, hun var en rigtig dygtig og utrolig kreativ tekstforfatter, hun måtte have et rigtig godt råd som hunne gerne ville give til sådan en som mig. Kvinden fortalte, at konkurrencen faktisk er blevet større, der er en hel del freelance tekstforfattere i dag, så det kan være at det er meget sværere at kunne få en hel del opgaver. Kvinden gav mig dog et rigtig godt tip som jeg tog til mig. Undertegnede kontaktede nye virksomheder, der tilbød jeg at skrive sådan en helt gratis tekst for dem som freelance tekstforfatter, dette ville blive et meget lille afsnit på deres webside, som virksomheden ikke behøvede at betale mig for at skrive. Såfremt virksomheden virkelig syntes om det, så kan virksomheden få det resterende af deres webside fuldstændigt optimeret af mig til sådan en god pris.

90 % af alle de virksomheder jeg snakkede sammen med i telefonen eller pr mail, tog imod mit tilbud som omhandlede den helt gratis tekst. Pludselig fik jeg rigtig mange opgaver som freelance tekstforfatter, jeg nød at lave dem alle. De fleste tog valget om, at de ville bestille min gode fulde ydelse efter de havde fået den helt gratis korte tekst. Undertegnede modtog stor ros, for at kunne være sådan en kreativ tekstforfatter, kunderne var faktisk rigtig glade, når kunderne modtog alle mine tekster. I dag lever jeg af at arbejde som freelance tekstforfatter. Undertegnede har en stor kundekreds, jeg har skrevet artikler for nogle af de allerstørste virksomheder i hele Danmark. Det er aådan at det betaler sig altid at følge sin store vision, jeg fortryder ikke på nogen måde, at jeg havde gjort alt hvad jeg overhovedet kunne, for at ende med at blive en kreativ tekstforfatter.

 

Flere Nyheder