Hvilken Strapon Passer Til Dig?

02 december 2018 Lykke Holzmann Søby
Hvilken Strapon Passer Til Dig?

Strapons er for nylig blevet en populær del af folks seksuelle bucket list. En strap-on har nemlig den store fordel, at den kan bruges uanset hvem du er eller hvilket køn du kan lide at have sex med.

En strapon kan få bæreren til at føle sig mægtig og i kontrol, og som den person der penetrere sin partner i løbet af et samleje, og hvis du er en heteroseksuel kvinde, er det jo nok en ganske ny følelse for dig. Derfor kan en strapon bruges til rollespil både blandt to kvinder eller til omvendt rollespil for en mand og en kvinde, eller en hel gruppe af mennesker, hvis det er det du kan lide.

En kvinde med en strapon, på kan føle sig som en helt ny person.

Selvom en person i et forhold ønsker at prøve at gøre strapons til en del af legen, betyder det ikke, at partneren også ønsker at engagere sig i den slags. Det kan føles skræmmende at være på begge ender af en strapon dildo. En fyr kan måske føle, at han ikke kan leve op til en kæmpestor plastik penis, og derfor er kommunikation meget vigtig blandt par. Måske er en af jer bekymret for om den kommer til at erstatte andre former for sex. Men lad jer endelig ikke skræmme.

Mens der muligvis er nogle “tabu-grænser” der for mange – især mænd – skal brydes, så anbefaler vi, at man inkluderer en strapon i sit sexliv. Jo vist kan det være intimiderende, men det er intet i forhold til den ekstremt intimt oplevelse en strapon giver med intense orgasmer, som I med garanti ikke har prøvet før.

Med en strapon pirres mandens prostata i sådan en grad, at han får de vildeste orgasmer i sit liv.  Med det rigtige valg af dildo/strap-on kombination der passer perfekt til hans prostata, stimuleres det mandlige g-spot, altså prostata, så manden får en hel bølger af orgasmer. Noget som man ellers forbinder med kvinder.

Mange strapons har en lomme til en lille vibrator. Med denne type strapon kan klitoris stimuleres samtidig med at kvinden glæder sin partner, og selvfølgelig nogle kvinder er også vilde med analsex. Så selvom hun ikke har en prostata er åbningen af ​​anus fuld af nerver, der kan udløse intense orgasmer, når de stimuleres af en dildo. Også på kvinder.

Der er ingen ulemper ved strapons, så se hvilken en der passer til dig og dit sexliv her: https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer/strap-ons 

 

Flere Nyheder