IT hosting på højt niveau

16 maj 2013 admin
image

Da jeg lancerede et mellemstort professionelt callcenter på Federiksberg havde jeg brug for sådan  en IT totalløsning. Vi havde en hel del fuldstændigt tomme rum, som skulle fyldes med telefoner samt pc’er. Alt dette skal fungere sammen med et meget smart system. Desuden har jeg brug for IT hosting, til vores nye hjemmeside for forretningen. Eftersom jeg har mange arbejdsopgaver med hensyn til vores opstart, opsøgte jeg et godt it firta, som  ville kunne klare det resterende for mig. Fra mine rigtig gode  kontakter spurgte  jeg om sådan en forretning som dels tilbød en IT totalløsning samt IT hosting. Jeg ringede til firmaet med det samme og aftalte et møde. Før mødet forberedte jeg hvad jeg ville have, samt hvad jeg forlangte af denne IT hosting.

Inde til forretningsmødet snakkede jeg til at starte med om firmaets IT totalløsning. De havde faktisk specialiseret sig i at skulle for alt IT hos en forretning. Derfor vidste firmaet at vores systemet virkede sammen med alle elementer. De havde ansvaret for at planlægge samt købe pc’er, telefoner samt kabler. På den måde blev alt monteret rigtigt. Samtidig med at jeg havde denne IT løsning i mine tanker, præsenterede jeg lokalerne samt fortalte præcis hvordan jeg forestillede det kunne indrettes. Konsulenten havde nogle forskellige forslag som gav mere rum til mine medarbejdere, det ville gøre det lettere at komme til at monterer computerne. Vi talte også en del om IT hosting. Jeg ville have at hjemmesiden var overskuelig og den skulle hurtigt præsenterede mine ydelser. Men det mest betydningsfulde er alligevel vores IT totalløsning. Jeg måtte selv stå for alle de borde  samt stole, men firmaet ville købe samt opsætte alt IT til mit firma. Efterfølgende vil firmaet ligeså teste alle computere for at sikre, de alle virkede optimalt. Efter vores møde, blev der udregnet en komplet prissætning for sådan en slags IT totalløsning. Jeg syntes det var meget acceptabelt og bestilte med det samme. På samme tid betilte jeg skriveborde samt stole ind til kontoret. Pludselig er mine tomme rum, proppet med borde og pc’er. Det hele var blevet monteret hurtigt samt problemfrit. Alle kabler var blevet gemt godt og grundigt væk, da systemet var blevet testet.

Samtlige pc’er samt mobil var blevet tildelt et nummer, som senere blev udskiftet med de nye ansattes eget navn. Firmaets  IT totalløsning var perfekt. Jeg er meget forbløffet over hvor lidt jeg selv skulle foretage mig. På samme tid er dette et let system, plus alle vores pc’er kunne nemt kommunikere sammen. Desuden er der et netværksdrev, som alle ansatte har fri adgang  til at bruge. Efter vores IT totalløsning blev færdiggjort, satte jeg fuldt fokus på IT hosting. Når nu vi havde  en hel del medarbejdere på job, har jeg behov for en rigtig smart hjemmeside til at præsentere vores firma. Jeg har et splinternyt møde omkring websidens udseende samt indhold. Lykkeligvis er firmaets IT hosting meget hurtig, til at lave en flot hjemmeside, og lægge den online. Nu var jeg helt på plads med en komplet IT totalløsning samt IT hosting. Vores ansatte nyder det meget smarte IT system, og jeg bruger stadigvæk IT hosting til vores hjemmeside. Firmaet står faktisk samtidig for at skulle lave en opdatering af alle nye . Hvis du virkelig ønsker at lancere din egen  forretning eller blot havde behov for enten IT totalløsning eller sådan en IT hosting, vil jeg bestemt rekomandere det her it firma. Uden dem ville det virkelig være vanskeligt at lave et godt system, mellem alle computerne. Vores nye callcenter er faktisk nu velkendt i store dele af Danmark, for en effektiv samt fantasisk ydelse. Det er på grund af vores flotte hjemmeside, firmaets IT hosting, samt den fantastiske IT totalløsning vi modtog.

Flere Nyheder