Jagtbeklædning til de bedste

31 juli 2013 admin
image

Når at vi tænker på jagttøj eller jagtbeklædning, tænker vi jo tit på jægere i camouflagetøj og camouflagesminke i ansigtet. Men det her jagttøj kan dog hurtigt koste mange kroner, fordi det skal være lugtafvisende og kunne udluste, når at man skal vandre rundt i så lang tid. Dengang undertegnede nu var på jagt, så havde jeg jo derfor ikke noget som helst jagtbeklædning på mig, og dette gjorde det samtidig lagt sværere sådan at skyde netop den hjort, jeg nu var på jagt efter. Det hele startede klokken 4 om morgenen. Jeg mødtes sammen med nogle venner, som alle havde deres personlige jagttøj. Og de havde jo tilmed sådan et ekstra sæt jagtbeklædning med sig, men altså undertegnede tænkte, bare at det slet ikke lige betød noget som helst. Så vi tog derfor ud på vores jagt, hvor de havde jagttøj på, og undertegnede havde jo cowboybukser og ternet skjorte på. Men vi havde jo også hver vores eget riffel med, og kig så bagefter ud på jagt efter sådan en rigtig hjort. Efter flere timers tid fandt jeg jo langt om længe sådan en ganske stor sådan en smuk hjort. Jeg greb jo straks mit gevær og pegede på hjorten. Lige inden jeg selv skulle skyde, vendte hjorten jo sit hoved og kiggede direkte på undertegnede. Det var jo tydeligt at hjorten havde set undertegnede, fordi jeg jo ikke havde noget jagttøj på. Men den stak jo straks af sted, inden jeg overhoved kunne skyde. Mine egne kammerater kom jo kort tid efter og var jo sure over, at undertegnede havde skræmt den helt væk.

Så vi besluttede alle, hvordan at jeg jo skulle have mig sådan noget smart jagtbeklædning, så det ikke skete en gang til. Jeg fortalte jo at jagttøjet var alt for dyrt, og undertegnede ikke lige havde noget penge til noget jagtbeklædning. Men de viste mig sådan en webshop hvor at man kunne vælge imellem en masse jagttøj til noget meget gode priser. Så jeg så rundt og fandt jo hurtigt sådan noget jagtbeklædning, som jo godt kunne bruges. Men vi blev dog enige om sådan at jeg jo også skulle have sådan noget lidt bedre jagttøj, og eftersom vi nu alle benyttede samme størrelse, kunne vi jo faktisk bruge sådan noget dyrere jagtbeklædning, som en premiere for jagten. Den person, som nu skød det største dyr på vores næste jagt, ville jo så også kunne få hele det her smarte sæt jagttøj, på til den kommende jagt. Så vi så rundt på selve hjemmesiden og fandt så sammen sådan noget jagtbeklædning, som var virkelig perfekt. Og vi sparrede jo sammen om det her jagttøj, og kunne jo bagefter så købe det alt sammen inde på hjemmesiden. Vi fik denne nye jagtbeklædning sendt til min adresse, hvor at vi så kunne se nærmere på selve jagttøjet. Og der var jo slet ingen tvivl om denne fantastiske kvalitet. For det sad utrolig godt om ens krop og holdt på varmen, uden at man havde det alt for hedt.

Til vores næste jagt, måtte jeg dog selv tage det helt billige jagtsæt på, som min gode ven havde. Siden ingen af os fik ramt på noget som helst forrige gang, så havde ingen denne nye jagtbeklædning på endnu. Omvendt så var alle meget interesseret i sådan at skyde det største dyr, og kunne bære jagtsættet næste gang. Jeg travede forsigtigt rundt inde i den store skov, og kiggede kun efter sådan en hjort. Jeg vidste, at de andre jægere ville kunne skyde nogle små ræve eller nogle andre små patterdyr, så undertegnede kunne kun vinde, hvis at jeg fik ramt sådan et stort dyr. Men efter flere timers søgen fandt jeg sådan en flot hjort. Jeg kunne sværge på, at det var den samme, lige som første gang. Jeg sneg mig jo tættere på og fik ramt denne kronhjort. De andre jægere havde jo slet ikke selv fået ramt helt så stort et dyr, så jeg vandt jagtsættet til næste tur.

Flere Nyheder