Jeg har tabt mit USB stick

14 april 2013 admin
image

Jeg lærte nu på den barske vis hvor betydningsfuldt det er, dels at gemme alle sine billeder på sådan et godt kamera, men også på sådan et usb stick. For vi valgte, faktisk at tage på vores bryllupsrejse hele vejen til Hawaii. For vi har jo begge altid ønsket os sådan at komme derhen. Og vi boede jo i en smuk hytte lige på selve stranden. Vejret var jo skønt. Og vi fik også taget sådan de mest utrolige billeder, som at vi gemte på vores compact flash kort. Normalt så har min kære ægtemand jo altid sådan et usb stick med os, når at vi sådan er ude på ferie. Men lige den her gang havde han selvfølgelig glemt den hjemme. Vi bekymrede os jo ikke sådan yderligere over dette resten af hele vores ferie. Og vi fortsatte jo med, sådan at gemme alle vores utrolige minder i fotoform inde på vores kameras compact flash kort. Og vi brugte NÆSTEN 14 dage i denne vidunderlige hytte, hvor at vi fik alle de bedste minder. Og det var også bestemt en skøn tur som at vi jo aldrig nogensinde glemmer.

Men dagen hvor at vi skulle rejse hjem igen, så pakkede jeg jo alle vores ting ned. Og vi tog jo en sidste svømmetur til den skønne strand, og vi sugede jo så meget, af dette smukke landskab til os som muligt. Da vi sidder i flyveren, beder jeg min egen mand om vores kamera, fordi at jeg jo gerne vil tage et godt foto med ham. Da går det pludselige op for os begge, at vi har glemt vores kamera med compact flash kortet indeni. Kameraet som havde alle vores vidunderlige minder. Og jeg blev sur og begyndte også, sådan at skælde min kære ægtemand ud samt råbe “Altså hvorfor glemte du da også dit usb stick? For vi kunne jo så have gemt alle vores fotos der, ligesom en backup!” Han var bare helt stille. Og jeg vidste godt, at det ikke var hans skyld. Jeg blev bare så sur over, at alle vores fine billeder lå på sådan et lille compact flash kort, som vi jo aldrig ville få at se igen. Men altså ligesom min mand også sagde, så behøver vi jo faktisk ikke sådan et foto eller et lille usb stick for, at minde os begge om denne utrolige tur. Når man skaber nogle minder som at vi jo gjorde henne på Hawaii, så er din egen hukommelse det bedste sted, sådan at lagre disse minder. Og jeg vil heller aldrig kunne glemme denne tur. Og heller ikke selvom jeg jo ikke har et lille compact flash kort  med alle billeder.

Vi har dog også lært af alle vores egne dumme fejl. For hver gang vi tager på ferie nu, har vi jo altid sådan et yderligere usb stick med os. Og det kunne jo være, at han lige glemte det en gang til eller, at vi jo mistede compact flash kortet. Nu er vi jo altid på den helt sikre side. Og vi har jo lykkeligvis stadigvæk billeder fra selve vores bryllup. Det var jo min kære broder der legede fotograf. Alle vores billeder lå af den grund inde på hans eget compact flash kort, i stedet for inde på dette kamera, som vi jo mistede henne på Hawaii. Og vi har også efterfølgende fået lagt alle vores fotos over på sådan et usb stick, så at vi jo altid kan tage dem alle frem og så kigge på dem. Og vi har jo selvfølgelig også lavet en god backup til bryllupsbillederne, så at de ikke forsvinder. Og vi har også vores første bryllupsdag om et halvt års tid. Og derfor så har vi faktisk bestemt os begge for sådan, selv at tage afsted ud til Hawaii igen. Denne gang tager vi ikke billeder. For vi har jo aftalt, sådan at de gode minder som vi laver på Hawaii, aldrig må komme sådan ned på sådan et lille compact flash kort. Og de må udelukkende leve i vores egen hukommelse.

Flere Nyheder