Man gør klogt i at have en nødplan med et vikarbureau

07 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man er ved et vikarbureau, så er der jo en plan med det, om det er et sted, man bruger som mellemstation, indtil man finder et andet arbejde – eller man måske venter på at kunne starte det sted, men der lige går en rum tid – at man gerne vil holde sig frisk og aktiv på arbejdsmarkedet, eller fordi man satser på, at man kan finde et fast arbejde på den måde.

Så er der skam også dem, som der bare bedst kan lide at arbejde som vikarer og gør det til en livsstil.

Endelig kan man måske også støde på nogle folk, der er blevet fyret grundet alderdom, men man stadigvæk ikke vil give slip på arbejdsmarkedet, fordi man føler, man har mere i sig.

Og så kan man også finde folk, der føler, man lidt er sin egen chef på den måde, fordi man kan skifte arbejdsplads tit, og man kan finde dem, der har de bedste betingelser, der passer til en selv.

vikarbureau

Hvad er din plan, hvis det ikke går med et vikarbureau?

De fleste folk, der leder efter et arbejde via DKvikarservice.dk eller lignende, vil nok enstemmigt være enige i, at man får mest ud af det, hvis man yder en indsats for at få et arbejde fra dem af, så det bliver et samarbejde og ikke en forventning om, at der snart lander noget arbejde hos en, man kan bruge til noget.

Men derfor kan der jo godt ske det, at et vikarbureau ender med at måtte lukke, og så er det uheldigt, hvis man ikke har forsøgt at tænke på, hvad man så gør.

Vil man så samtidig være tilknyttet ved et andet vikarbureau, eller har man udset sig et andet sted, man kan springe over til, hvis man nu ikke er glad for det vikarbureau, man er hos nu?

Flere Nyheder