Massage på Frederiksberg – velgørende for krop og sjæl

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Massage på Frederiksberg – velgørende for krop og sjæl

Det er de færreste, som ikke nyder en lækker massage. Forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige tærskler for hvor ondt en massage må gøre, og derfor er der mange, som foretrækker en blid wellness massage i ny og næ. Men faktisk har massage langt flere formål end blot det øjeblikkelige velvære.

Hvis du vil gøre dig selv og din krop en stor tjeneste, finder du dig en fast massør, og lader ham eller hende ælte dig igennem med jævne mellemrum. Når du vælger at bruge den samme massør fra gang til gang, får vedkommende mulighed for at arbejde i dybden med din krop og alle dens problematikker. Og så vil du få væsentligt mere ud af din massage end blot lidt hyggelig nus på ryggen.

Hvad kan jeg få ud af massage?

Døjer du eksempelvis med stiv nakke, en ræk fuld af spændinger, smerter over lænden og manglende bevægelighed i dine led, kan dette sagtens skyldes store mængder stillesiddende arbejde.

Mange af os tilbringer størstedelen af vore hverdage krumbøjet over et tastatur – måske nok den mest usunde arbejdsstilling, som findes. Med massage kan du forbedre kroppens cirkulation, og dermed forebygge nogle af de livsstils sygdomme, som følger med denne tilstand – for eksempel dårlig fordøjelse, kredsløbs problemer, hjerte kar sygdomme og diverse former for lidelser i ryg, lænd og nakke.

Som du vænner dig til en mere dybdegående massage form som for eksempel fysiurgisk massage, sports massage eller bindevævs massage, vil du opleve de velgørende virkninger på længere sigt. Du vil, såfremt du vælger en fast massør, efter et par sessioner opleve at kunne slappe bedre af under behandlingen og dermed modtage massagen mere optimalt. Dermed vil du faktisk kunne føle velvære såvel under massagen som efter, og forbedre din fysiske form på længere sigt.

Bestil tid til massage i dag på https://kaatsumassage.dk/massage-frederiksberg/ 

Flere Nyheder