Min bror har en coach i Århus

01 april 2013 admin
image

For ca. 4 måneders tid siden så blev jeg en del bedre til det med konfliktløsning. For jeg fungere som en drengefodboldtræner, og dette altså giver mange nye udfordringer. En af de spændende opgaver er nemlig konfliktløsning. Når man jo arbejder med de unge drenge, så kan bølgerne altså godt gå højt. Og det er vigtigt som en træner, selv at kunne stoppe sådan et skænderi, og også være den allerbedste til konfliktløsning. Men jeg havde nu ganske svært ved netop dette. Så undertegnede besluttede så at opsøge en coach i Århus. Men jeg har nu altid synes der var et eller andet skægt over dette. Sådan en drengefodbold coach i Århus som også selv har brug for en anden coach i Århus.

Så jeg forhørte mig hos nogle kollegaer som tilrådede en helt bestemt coach i Århus. Så jeg tog hen til manden, og fortalte lidt om mit problem med konfliktløsning, samt hvor vigtigt dette også var for mit eget arbejde. For hvis alle drengene ikke holdt op med sådan at skændes med hinanden kunne jeg til tider godt blive endnu mere bitter, end drengene var. Og undertegnede havde ret svært ved sådan at kunne få dem helt ned på jorden. Min nye coach i Århus havde oplevet dette før mig. Han fortalte hvordan at det tit handlede en del mere om jeg, end drengene, når jeg ikke lige kan få styr på dem alle sammen. Så vi aftalte herefter hvor tit vi nu skulle mødes.

Så vi begyndte med at jeg sådan fortalte min coach i Århus, en hel del om mig personligt. Og jeg fortalte om mit eget privatliv og min barndom. Ud fra dette kunne min kære coach i Århus faktisk allerede nu forklare en hel del om mig som person, samt hvorfor jeg var så dårlig til konfliktløsning. Og det var spændende selv at høre, og dette gav pludselig god mening. For jeg skulle også arbejde med mig personligt for at kunne blive bedre til det med konfliktløsning. Efter adskillige besøg kunne jeg da også mærke en forandring. Og jeg fik en hel del gode værktøjer til netop at kunne arbejde meget bedre med konfliktløsningen.

Men specielt et enkelt hold af drenge var nu værst. Her så var det tit En ved navn Martin som begyndte alle skænderier. Han var både højtråbende og der skulle ikke lige meget til før at han så blevet meget aggressiv. Og det var netop derfor ganske vigtigt at min kære coach i Århus kunne undervise mig om konfliktløsning men samtidig hvorledes jeg forhindrede at Ham Martin begyndte disse skænderier. Lykkeligvis havde min kære coach i Århus også sådan en masse smarte tips til netop dette. Da jeg så følte mig ganske godt klædt på, snakkede jeg med Ham Martin, og fortalte ham kort hvorledes han nu altså skulle prøve selv at slappe en smule mere af. Og vi havde faktisk en god sludder, og undertegnede kunne også efterfølgende mærke hvordan at Han faktisk også blev en del bedre til sådan at kunne slappe af på banen.

Efter bare 3 måneders tid sammen med min kære coach i Århus, kunne jeg virkelig se en kæmpe forskel. Både med mig, og med samtlige spillerne på banen. Og fordi jeg er bedre til selve konfliktløsning, så opstår der jo ikke helt så ofte skænderier længere. Og dette betyder så at alle drengene også arbejde en del bedre med hinanden. Og det giver jo et bedre boldspil ude på banen, og en hyggelig stemning. Deres venskab bliver jo også en del bedre, fordi at de lærer omkring at arbejde med hinanden. Og det hele skyldes faktisk min erfarne coach i Århus og hans gode evner med konfliktløsning. Og jeg besøger ham stadig 1 gang om måneden, for lige at kunne holde min konfliktløsning helt ved lige. Det har kunne betale sig at bruge stakater på sådan en coach i Århus, når man så ser på alle de glade drenge som nu spiller bold. Min egen konfliktløsning har virkelig gavnet dem.

Flere Nyheder