Prøv fiskeri uden waders

18 april 2013 admin
image

Men det er jo skønt at kunne komme helt ud i selve naturen. Og jeg har jo alle dage haft en stor interesse for fjernstyrede både. Og det startede jo nok allerede som lille hvor at min søde far sejlede ude med disse modelbåde ude i en sø der ligger i nærheden. Og har havde jo altid waders på, samt så stod jeg bare inde på kanten i hans kæmpe jagtstøvler. Og det er jo skønne erindringer, som at jeg ser frem til sådan at give helt videre til min søn. Og han er jo faktisk også meget interesseret i det med fjernstyrede både. Jeg synes af den grund at det jo var tid til sådan at han fik sig sit allerførste par waders samt han også med med mig helt ud i selve vores sø med vores fine fjernstyrede modelbåd. Og jeg havde jo desuden selv også behov for et par friske jagtstøvler, eftersom mine forrige nu var blevet alt for gamle.

Og vi har hele vinteren igennem arbejdet hårdt på en ny modelbåd, som skulle ud i søen. Den var så lige blevet afprøvet, samt fået ny maling. Og det var jo en stor dag da jeg kunne sige til Kasper hvordan at vi kunne erhverve hans eget allerførste par waders. Vi hoppede jo ind i min bil samt kørte ned til en forretning. Jeg har nemlig de sidste 20 år købt alt mit friluftsudstyr ved denne her gamle forretning uden for byen. De har netop alt hvad man kan gå og drømme om når det kommer til jagtstøvler, jakker samt waders.  Så Kasper han løb bare rundt omkring inde i forretningen samt så mere på alle de mange spændende waders. På samme tid snakkede jeg bare med en sælger om nye jagtstøvler til mig selv. Han viste en stribe modeller som at de lige havde liggende. Jeg havde jo specielt brug for nogle jagtstøvler til sådan at gå rundt omkring inde i den store skov, samt i vores egen køkkenhave. Og der var det vigtig at de også er ganske behagelige, samt nemme at gøre rene igen. På samme tid med at jeg så på jagtstøvler så har Kasper selv fundet et par waders. Han trækkede mig helt hen til et par smarte waders med noget camouflagefarver på. Jeg havde selv fundet et par rigtig gode jagtstøvler. Så undertegnede tog jo mine egne jagtstøvler samt Kasper tog så han egne waders, og vi prøvede dem på.

Mine jagtstøvler var nu en lille smule for små. Så jeg forsøgte med en større variant der passede perfekt. Og støvlerne var jo meget bløde samt man kunne godt gå langt i dem på, uden sådan selv at få alt for ondt i fødderne. Og Kasper var også så glad ved hans nye waders. De passede ham jo også godt, samt han så smart ud i hele dette militære look. Vi blev enige om at erhverve disse waders til ham. Og jeg synes de nu var så pæne at jeg også selv købte et godt par.

Helt hjemme igen var det endelig blevet tid til sådan at søsætte vores fine fjernstyrede modelbåd. Og vi tog jo vores passende waders på samt gik ud til selve vores sø. Og jeg viste Kasper hvorledes man så helt stille skal stå i vores sø, samt starte vores båd op. Den kørte jo som en drøm. Og vi brugte jo adskillige timer i vores egne skønne waders med modelbåden. Og til slut så gik jeg selv helt op, og tog mine egne jagtstøvler på. Så stod jeg bare ind på land, samtidig med at Kasper alene nu stod i vores sø os så kontrollerede vores båd. Dels vores waders samt mine egne jagtstøvler er jo som de skal være. Og jeg har lige siden brugt mine egne jagtstøvler så godt som hver eneste dag, når vi er ude. Samt vi har jo mange gange hoppet ned i vores fine waders samt sejlet rundt med vores friske modelbåd. Og jeg håber også at Kasper måske om mange år stadig vil stå her i waders og hans helt egen søn og sejle rundt med en fjernkontrolleret modelbåd de har bygget.

Flere Nyheder