Rottebekæmpelse: Få bugt med rotterne

27 august 2020 Cecilie Mortensen

Det er aldrig særlig sjovt, når man har udfordringer med rotter på ens grund. Men rent faktisk er det et problem, som flere og flere danske boligejere oplever.  Det kan være du allerede er stødt på en eller flere rotter? Eller måske kan du deres efterladenskaber. Og hvad skal man så stille op? Til en start kan du kontakte en kloakmester. Det er om nogen en person, der kan hjælpe dig med rottebekæmpelse. 

Sådan kan en kloakmester hjælpe med rottebekæmpelse

Når du oplever rotter på din grund, kan det være et tegn på, at kloakken er intakt. Derfor skal du også gerne have en kloakmester ud til dig hurtigst muligt. 

En kloakmester vil ofte lave en TV-inspektion, som noget af det første. Med en TV-inspektion kan vedkommende effektivt gennemgå din kloak – for der vil sikkert være forskellige brud på kloaknettet, som er årsag til, at du nu støder på rotter. 

En anden ting din kloakmester sikkert også vil gøre er at opsætte en rottespærrer i kloakken. En rottespærrer kan hjælpe med at rotter holdes væk fra kloakledninger – og selvfølgelig så rotterne også holdes helt væk fra at komme op på din ejendom. 

Få effektiv rottebekæmpelse i Silkeborg

Hvis du vil have effektiv rottebekæmpelse i Silkeborg, så er der god hjælp at hente, så du får bugt med rotterne. Samtidig kan du også få råd omkring, hvad du selv kan gøre, så rotterne holdes væk. Ofte skal du være opmærksom på, at affald og diverse fodder ikke er tilgængeligt for rotterne.

Forsøg så vidt muligt også at undgå rod på din ejendom, og så skal du selvfølgelig sørge for, at du får vedligeholdt dit kloaksystem løbende. Det kan nemlig være en rigtig god måde, du sørger for, at kloakken er godt kørende. Du kan også altid få mange flere råd fra den kloakmester, du kontakter. 

Flere Nyheder