Så meget plads kan du få med vore cloud hosting

14 marts 2013 admin
image

Som leder i  en større respekteret kæde af kendte kompetente advokater lå der ret meget ansvar og fortrolig viden hos min bror. Jeg skulle supervisere, at en række sager bliver behandlet korrekt og fortroligt på samtidig. Da de rigtig mange advokater var spredt over det meste af Danmark, var det svært at kunne holde ordentlig styr med det alt sammen. Min bror savnede derfor, at alle de dygtige advokater kan samle deres mange sager og andre vigtige informationer på et fælles sted, hvor det ville være mulig for min bror at kunne holde godt øje med de forskellige sager. Dette kræver selvfølgelig en stor sikkerhed og fortrolighed, idet de fleste af informationerne som regel var fortrolige, hvilket de andre advokater ikke burde se. Ved at lede online på internettet hørte min bror om cloud hosting. Her får man en server oppe i “clouden”, hvor alle advokater konstant vil have adgang til serveren, ligegyldig hvorend advokaten er ude i  det ganske land, og ligegyldig hvorvidt de var på kontoret og/eller ude.

Min bror lavede en fast kontrakt om cloud hosting med et godt hosting firma, der har erfaring indenfor cloud hosting. De stillede en server op og fortalte, hvorledes de mange advokater i virksomheden nemt kan logge ind med eget password. Inde på serveren fik hver advokat hver sin personlige folder, til hvilken udelukkende de har adgang til. Sådan kan ingen advokater få adgang til de andres sager. Min bror fik dog adgang til at kunne åbne alle de andres mapperne på vores cloud hosting, så han kan på denne måde nemt holde et vågent øje med alle de aktuelle sager og opgaver på en gang.

Det her var en svær ændring for nogen. Selvom vores dygtige advokater var vant til nye sager, så var cloud hosting svært for flere af dem. Vi blev nødt til at udsende flere e-mails til de enkelte. På den ene side om hvorledes de loggede korrekte ind på den nye server, og dels om at udelukkende den enkelte har adgang til deres personlige folder. Henover tiden havde de heldigvis helt vænnet sig til cloud hosting, og de fleste af dem roser også forandringen i dag. Selv nyder min bror på nem og overskuelig måde at kunne følge lidt bedre med i alle vore forskellige sager på en gang. Således opdagede han , hvorledes nogle advokater brugte for længe på nogle af deres klienter, som går for meget ud over flere af  de andre kollegaer. I samme ombæring kan min bror også rose de andre advokater, som hurtigt og ganske effektivt fik klaret en sag eller opgave.

Med cloud hosting var alle deres advokater såvel blevet mere effektive og mere nøjagtige. Oven i det var der tilsyneladende kommet en langt bedre fornemmelse om, at virksomheden var et samlet hold. Min bror vidste, at indtil flere af de mange advokater havde konsulteret hinanden, hvis der havde været meget svære sager og opgaver. Så med vores cloud hosting var det også en mulighed at kunne dele nogle filer med nogle af de øverige advokater, såfremt en advokat ønsker at gøre dette. Min bror ville helt sikkert anbefale cloud hosting til alle virksomheder som har medarbejdere over det meste af Danmark. Dette var den bedste måde til at  få overblik over alle de ansattes individuelle indsats.

Flere Nyheder