Se de inspirerende langborde

06 maj 2013 admin
image

Når at man flytter ind i ny lejlighed med sin egen kæreste så er der lige pludselig faktisk så meget plads. Det hænger jo muligvis også sammen med hendes forældre havde købt en kæmpestor 3 værelses bare til os. Og jeg havde jo før leve på 29 m2 samt var også vant til sådan at skulle bo ganske småt. Af den grund havde jeg jo heller ikke så mange gamle møbler. Og ja selv med mine kærestes ting helt på sin plads så manglede der noget. Vi blev helt enige om sådan at skaffe 2 konsolborde. Et ude i vores entre samt et til vores stue. Siden vi nu havde et kæmpe køkken alrum besluttede vi så at skaffe et langbord. Så havde vi dels en del bordbplads til sådan at kunne spise, samt vi kunne selv arbejde samt læse avis lige ved det samme bord.

Og jeg drømte mig jo allerede hen til sådan at kunne tage helt hjem samt bare lægge mine nøgler på et af vores konsolborde. Og så bare gå lige ind til langbordet og så arbejde færdigt samtidig med kæresten lavede mad lige ved siden af. Men altså vi måtte jo også først lige finde de rigtige møbler. Og vi havde jo begge tanker om hvorledes vores konsolborde samt langbord burde se ud.  Så den første ting var bare at blive helt enige. For min kæreste vil jo selv gerne have et elegant nordisk design. Gerne i noget helt lyst højglans. Men jeg var langt mere til sådan hele den lidt gamle stil. Nogle tunge møbler i noget mørkt træ. Og det gav jo en ret stor diskussion. For jeg snakkede jo om sådan at hvid højglans hele tiden så skulle gøres rent. Men altså min kæreste mente at det mørke træ ogs blev for gammeldags. Og ”det passede jo ikke rigtig ind”. Det så ud til vi jo ikke selv kunne blive helt enige. Og jeg overvejede jo også selv at skaffe et par højglans konsolborde samt sådan en gammeldags langbord. Så der ville vi begge kunne få noget som vi kunne lide. Men altså vi ville jo også begge få noget som vi jo ikke kunne lide.

Men efter 3 uger så viste min kære kæreste mig så en webshop som hun havde fået anbefalet. Og de havde jo både konsolborde samt langborde. Hun viste jo et par enkelt typer de havde. Og der var både nogle ting som hun kunne lide, samt nogle ting som jeg kunne lide. Men altså igen så kunne vi ikke blive helt enige. Til sidst fandt jeg et langbord der nu var helt anderledes. For det var dels lavet i helt mørkt træ. Men det var lavet i et meget nordisk design. Men jeg var ikke sikker på om min kæreste nu kunne lide det, med altså undertegnede var helt solgt. Og jeg viste det til min kæreste, samt hun var faktisk enig. Vi fandt så de rigtige mål, samt besluttede at skaffe det langbord.

Og så manglede vi faktisk kun konsolbordene. Undertegnede håbede de havde konsolborde i lige helt den samme stil ligesom langbordet. Uheldigvis havde de nu kun et eksemplar tilbage på lager. Så vi besluttede at skaffe det til vores stue samt så måtte vi finde en anden variant af konsolborde til vores entre. Her der bøjede min kæreste sig så, og vi fandt en lidt mere gammeldags kollektion af nogle konsolborde der passede ind. Og vi har jo ikke nogen bli, så vi bestilte at få det alt sammen leveret her lige til vores hoveddør. Og selvom vi nu begge to kæmpede med det ret store langbord, samt disse ret tunge konsolborde, så var det jo smukt da det endelig kom på plads. Og vi bruger jo hele vores lækre langbord hver eneste dag, samt min kæreste virker også rigtig glad for vores konsolborde. Selvom hun stadig selv mener det jo er en lille smule gammeldags. Men jeg er nu altså bare mere til nogle ægte træ frem for metal og hårdt glas.

Flere Nyheder