Se deres stilrene konferencecenter

23 april 2013 admin
image

Der sker hele tiden et eller andet interessant i sådan et stort konferencecenter. Undertegnede har faktisk været på sådan et konferencecenter i nu 3 år. Selve mine opgaver svinger jo meget, og undertegnede har jo over denne tid selv lavet næsten alt som man kan forestille sig. Nu står jeg mest for det at kunne gøre konferencelokalerne klar til alle vores gæster, samt også sørge for altså at stå til rådighed under hele deres gode møde. Og det er faktisk en større arbejdsopgave end det nu lyder til. Vores konferencecenter har jo adskillige konferencelokaler. Som hovedansvarlig så er det en betydelige arbejdsopgave at skulle holde styr på alle de forskellige lokaler, samt også planlægge hvornår de så skal benyttes. Samtidig så skal alle dise forskellige lokaler også gøre helt parate inden at gæsterne kommer. Jeg bruger derfor sådan en avanceret kalendersystem for alle konferencelokalerne. For her der nedksrives alt om gæsten plus deres ønsker til selve bordenes opstilling. Og det gør samtidig at jeg også kan skemalægge flere møder, på samme dag i sådan et af vores mange konferencelokaler.

Hvert møde er unikt og kræver jo også at konferencelokalerne bliver tilpasset sådan på hver sin måde. Og når man bestiller konferencelokaler hos vores konferencecenter holder vi typisk et møde, hvor at vi fremviser mulighederne, samt bliver helt enige omkring den bedste løsning. Dette skrives ned så at jeg kan indrette det lokale til netop gæstens ønske. Jeg står for at opsætte samtlige borde samt alle stole rigtigt op, og alle pladser skal jo også have en blok papir samt kuglepen. Og det er samtidig vigtigt at der står drikkevarer klar til alle gæsterne, plus at den ansvarlige bliver sat godt ind i IT systemet så at personen også kan benytte sig af sådan en præsentation eller noget lignende i vores konferencelokaler.

Og vi har nu i højsæsonen tit mange gode møder i vores mange konferencelokaler i løbet af en enkelt hverdag. Og det betyder jo også at jeg godt kan bruge hele morgenen på at skulle gøre helt klar til 5 møder fordi de så alle sammen starter på en gang. Og her er det samtidig meget betydningsfuldt at kunne holde helt styr på alle vores gæster, samt hvem der lige skal være hvor. Jeg lærte samtidig hvordan at vores kalendersystem jo ikke er perfekt. På en travl eftermiddag, så brød hele vores internet sammen i konferencecenteret. Og det betød så at undertegnede jo ikke mere kunne se hvilke gæster som havde bestillinger til hvad for nogle konferencelokaler.  Da jeg langt om længe fik internet igen, så var der pres på sådan at kunne ordne samtlige konferencelokaler i tide. Selvom nogle kunder måtte stå og vente en smule på deres møder, så var de søde samt forstående. Fra den dag lærte jeg jo at gemme en backup af ugens system på vores egen computer hvis lignende nu skulle ske igen.

Når man arbejdet for et stort konferencecenter lærer man på den måde mange ting. Jeg få jo lov til at kunne arbejde med mange søde gæster, samt også tilpasse alle vores konferencelokaler til netop deres ønsker. Samtidig så er der mulighed for at kunne forbedre smarte programmer som jo gør det lettere at kunne sikre gæsterne sådan en god oplevelse. Alle vores konferencelokaler bliver også benyttet effektivt uden at det går ud over gæsterne. Undertegnede er yderst gald for mit eget arbejde ved dette konferencecenter. Og man ved aldrig hvad som man skal lave, når man kommer ind.  Jeg glæder mig til præcis hvad som fremtiden nu bringer. Vores konferencecenter udvider sig, og vi får gode bedømmelser af de gæster som bruger vores konferencelokaler. Og det er også altid sådan en god udfordring at skulle gøre hele denne oplevelse bedre for alle gæsterne, men det er hele tiden værd når det så endelig lykkes. Så hvis nu du lige står og mangler nogle konferencelokaler til et møde, så skal du være velkommen ved netop vores konferencecenter. Vi giver samtlige af vores mange gæster det allerbedste møde.

Flere Nyheder