Se vores store udvalg af jazz

27 februar 2013 admin
image

Jeg havde faktisk aldrig hørt om serveringsteater, før jeg selv var ude til min kære venindes egen fødselsdag sidste måned. Og her fik jeg en oplevelse for livet. For da alle 45 gæster var samlet, og vi sad og hyggede os lidt over en lækker anretning, så begyndte den ene tjener, at skrue helt vildt op for et eller andet Jazz musik. Hun hoppede rundt omkring og dansede så alle gæster kiggede på hende. Og efter Omkring 5 minutters tid med denne dans samt høj Jazz, kiggede hun så direkte på os, og skruede lidt ned for den specielle musik, og hun kom så over og spurgte så om vi mon manglede noget som helst. Og uden hovedhoved at høre mit svar til hende gik hun direkte tilbage til køkkenet. Og sådan fortsatte det faktisk i hele to timers tid. Tjenerne blev faktisk mere mærkelige, samt de var alle sammen vilde med jazz. Og den ene af tjener virkede fuld, og startede på at holde en lang tale til ære for min kære veninde, selvom at han ikke kendte min veninde. Og en af de øvrige tjenere satte sig bare ned ved vores bord, og startede på at fodre min kære venindes mor, imens han også sang lidt med på jazz numret, som spillede på deres anlæg.

For i starten så synes vi begge det faktisk var en ret underlig opførelse, som tjenerne have. Og det blev også bare mere bizart. Jeg kan huske at jeg mente det var mærkeligt, at der var en jazz CD I ANLÆGET. For dette er jo overhoved ikke noget, som at min kære veninde hører. Til sidst afslørede de alle at det hele bare var et serveringsteater, og sluttede af med et flot musiknummer hvor de alle dansede og sang. Og det er da en genial opfindelse med sådan noget sjovt serveringsteater, og undertegnede er nu egentlig lidt ked af at jeg ikke kendte serveringsteater før der. For så havde jeg overrasket mine egne gæster, med helt den samme oplevelse, dengang jeg afholdte min fødselsdagsfest for omkring tre måneder tilbage.

Men jeg var senere inde for at læse mere omkring dette på internettet, hvor jeg faktisk selv fandt ud af at det egentligt er et ganske kendt fænomen. Især ude i udlandet, bruger man ofte serveringsteater til mange selskaber. Og min egen venindes fødselsdag er en sjov fest, som at jeg sent vil kunne glemme igen. Men jeg kunne dog godt have undværet alt jazz musikken, det har aldrig nogensinde helt været mig. Men altså jeg hyggede mig gevaldigt, plus jeg synes det faktisk var en meget original form for underholdning. Og ofte så ser man jo bare at et medlem af familien nu har lavet en lille sang, som at alle i forsamlingen skal kæmpe sig igennem. Halvdelen de kender jo ikke melodien, samt resten af dem synes det er pinligt at synge med. Og så er der den kendte tale, som jo altid kommer fra netop det ene medlem af familien, alt for sent på aftenen, som også har indtaget lidt for mange våde drikke, men som er til stor underholdning for resten af hele selskabet. Men mulligvis ikke den type hylesttale, som at man som fødselar håber der vil blive holdt foran en. Men jeg har allerede nu planlagt en stor fest, hvor jeg selv vil gøre brug af serveringsteater. Men jeg vil jo selvfølgelig ikke erhverve dem som tjenere, fordi så lugter mine gæster sikkert lunten ganske hurtigt. Men jeg vil erhverve dem alle som gæster, og forklare mine ”rigtige” gæster at det faktisk er en stort del af min familie, som jeg ikke har set i lang tid efterhånden. Og det vil der nok komme en del sjov ud af, tror jeg. Men det bliver dog uden det larmende jazz musik.

Flere Nyheder