Tilbud på rengøring til private

26 marts 2013 admin
image

Siden vores fætter som professionel jægersoldat var blevet skudt samt var blevet lam i begge ben, havde han ikke været i besiddelse af så meget energi i dagligdagen. Det betød, at ting støvsugning samt andre praktisk sysler slet ikke blev gjort. Når en person er bundet til at sidde i kørestol hele tiden, kan det selvfølgelig blive meget svært at kunne komme til med en støvsuger. Min rigtig gode ven foreslog, at han fandt et firma som vareatager rengøring til private. Der skulle vist være gode chancer for at finde netop den form for rengøring i København, som er byen hvor han bor.

Vores fætter kiggede på internettet samt fandt nogle lovende selskaber, som udførte rengøring i København. Mange var dog til virksomheder, men nogle ganske få udfører også rengøring til private. Vores fætter syntes umiddelbart, det var en kende underligt at skulle have en fremmed til at færdes rundt inde i min private lejlighed for at gøre rent. Han tog sig således ret god tid med at finde den rette person. Afslutningsvis fandt han en dame, som udfører rengøring i København. Han ringede til hende, fordi han  ikke kunne se, om damen også lavede rengøring til private. Det var nemlig slet ikke til at kunne se fra hendes lille hjemmeside. Hun havde dog nogle gode udtalelser fra mennesker, som skrev søde ord om hendes rengøring.

Kvinden, som hedder Julie, kommer hen på besøg derhjemme ved mig for at kunne tale om hendes rengøring til private. Vores fætter var helt betænksom ved tanken om  at få gæster hjemme i min snavsede lejlighed. Kvinden var meget flink samt fortalte, hvordan hun havde set så meget værre, imens pigen laver rengøring i København. Vi snakkede om, hvad som skulle gøres rent. Hun anbefalede, at pigen kom mindst en gang hver anden uge eller oftere. Julie anbefaler dette til næsten alle, som havde brug for en aftale om rengøring til private. Fordi hun udførte meget rengøring i København, var hendes arbejdsskema ret tæt, men vi fandt en tid, som passer begge to. Allerede efter det første besøg får vi talt en masse. Hun fortalte om sit beundringsværdige liv, imens vores fætter fortalte om sit liv. Da hun tog afsted var lejligheden helt ren. Det var utroligt så utrolig meget Julies rengøring til private havde gjort for vores fætters indtryk af lejligheden. Han får yderemere mere overskud af at kunne opholde sig i de rene samt afslappende omgivelser.

Efterhånden som det er blevet rutine med alle Julies besøg, får  vi talt mere. Vi ender med privat at være rigtig gode kammerater. Vores fætter kunne inden længe forstå, grunden til at hun udfører rengøring til private. Det måtte egentlig være hyggeligt at kunne komme hjem hos folk samt snakke, mens man knoklede. Hendes referencer omkring rengøring i København passede også. Julie var utrolig imødekommende samt venlig.  Såfremt han havde brug for, at hun kommer forbi og gør rent, så kommer hun gerne med kort varsel, hvis hun ikke havde en anden aftale om rengøring i København.

Efterhånden som månederne går, bliver vores fætter meget begejstret for Julie. Til sidst bliver han faktisk forelsket. Vores fætter tænker helt ærligt, om dette ofte skete for Julie. Hun besøgte nemlig ret mange, når hun udføre rengøring til private. Vores fætter tænkte, at de nok ofte er lidt ensomme, når de slet ikke selv kan gøre rent. Når hun tilbyder rengøring i København, var vores fætter nok kun en kunde ud af ganske mange. En dag fortalte vores fætter alligevel Julie, hvordan han havde det med hende. Julie sagde, at hun ligeledes tænkte en del på mig. Vi begynder at gå ud sammen, så efter fire måneders tid var vi kærester.

Flere Nyheder