Tør du se noget frækt lingeri

02 april 2013 admin
image

De allerbedste gaver er dem som dels er til glæde giver og den der modtager. Dengang min kære forlovede Julie og jeg skulle fejre vores årsdag så valgte undertegnede derfor at købe hende sådan noget frækt lingeri. Men jeg har aldrig erhvervet frækt undertøj til en anden pige før nu, og undertegnede var altså ikke helt sikker på hvad Julie mon ville sige til sådan noget. Men altså dette stoppede mig nu ikke.

Jeg tog helt ned i en forretning som solgte frækt lingeri, og så mig en smule rundt. Det var en smule mærkeligt at stå der som herre og se på frækt undertøj til min Kære Julie, med en masse søde kvinder der også var i forretningen. Og jeg vidste faktisk ikke helt hvad jeg overhovede kiggede efter.

I løbet af 5 minutter så  kom en sælger lige hen til mig. Hun spurgte omkring der mon var noget som hun kunne hjælpe mig med. Jeg fortalte at jeg jo ville købe sådan noget frækt lingeri til Min Julie, men at jeg vidste altså ikke hvor at jeg skulle starte. Sælgeren kunne vist godt selv se hvordan at jeg altså var en smule nervøs omkring det hele, så hun sagde så ”Jeg synes faktisk det altså er virkelig sødt af dig, at du vil købe noget frækt undertøj til hende”. Så spurgte hun mig hvilken størrelse som Julie brugte. Det vidste jeg jo overhoved ikke. Og jeg kunne jo altså ikke lige spørge hende ad, for så ville hun jo måske godt gætte at jeg jo ville købe frækt lingeri. Men sælgeren sagde at jeg jo måske bare kunne se på noget af Julies øvrige undertøj, for sådan at kunne se hvad størrelse som hun går med. Så ville jeg jo også nemmere kunne finde noget godt frækt undertøj. Jeg sagde tak til den søde sælger for hendes tip og jeg skyndte mig hurtigt hjem.

Et par dage efter det fortalte Julie omkring noget helt nyt undertøj som hun lige havde købt sig. Det var jo ikke frækt undertøj, men hun forklarede at det passede hende helt perfekt. Så dengang hun så havde smidt undertøjet ned til vask, så kiggede jeg det igennem efter størrelsen. Det virkede mærkeligt at stå der og skulle skrive målene ned på min egen forlovede bare ud fra sådan noget vasketøj, men det skulle jo gerne være en overraskelse at hun jo skulle have frækt lingeri.

Men jeg vendte nu tilbage til forretningen der havde frækt lingeri, og fortalte hvilken størrelse Julie brugte. Men nu kom den rigtige hårde del. For hvilken slags frækt undertøj skulle hun have. For der var alt for meget at vælge blandt. Med små blonder, eller g-strenge. Gennemsigtige eller silketrusser. Men sælgeren kunne hurtigt se at jeg ikke lige vidste hvad jeg burde købe. Men sælgeren viste mig en spændende række forskellige modeller af frækt lingeri som at de faktisk solgte en hel del af, og som kunderne alle var lykkelige for. De var stadig ret forskellige men det hjalp nu ikke at have så mange forskellige valgmuligheder. Men jeg besluttede mig til sidst for et sæt frækt undertøj lavet i sort, med blonder og røde detaljer. Sælgeren fandt den rigtige størrelse, og begyndte på at pakke sættet flot ind. Hun fortalte samtidig hvorledes de faktisk godt kunne ombyttes hvis nu størrelsen alligevel ikke lige passede. Jeg fik den lille smukke gave og jeg gik ud af forretningen.

Dengang det endelig blev vores rigtige årsdag så fik hun så min gave. Men jeg var en smule nervøs omkring hvorledes hun havde lyst til at reagere på mit specielle indkøb af frækt lingeri. Men hun blev heldigvis utrolig glad og hun fik jo prøvet det lige så snart hun kunne. Og jeg kan ærligt sige at det altså sidder helt perfekt. Julie ser altså utrolig sexet ud i noget frækt undertøj. Jeg vil meget gerne sige et stort tak til de søde sælgere for sådan at hjælpe mig med rigtigt at kunne finde det perfekte sæt til min kære Julie.

Flere Nyheder