Vi laver dig hjemmeside med vores hosting

01 marts 2013 admin
image

Jeg ved, at vi konstant vil udvikle noget nyt teknik. Hun forstod imidlertid ikke, hvorfor folk udvikler en konkret ting, som folk giver flere navne. Lad os nu som eksempel tage begrebet hosting. Da min kusine gik rundt med tanken om at åbne en webshop, ledte jeg online på internettet for at kunne få sig lidt viden. Dette skal siges, at min kusine langtfra ved ret meget om alt det der teknik. Jeg synes egentlig selv, at jeg var nogenlunde med på det punkt. Hun stødte tilfældigvis på begrebet hosting, hvor jeg fandt ud af, hvad begrebet egentlig betyder. Jeg føler mig enormt ret teknisk, så jeg er lidt stolt over mig selv. Min stolthed forsvandt dog ret hurtigt, idet jeg stødte på begrebet cloud hosting.

Jeg sad i indtil flere timer, da jeg forsøgte helt at kunne finde nøjagtig ud af den konkrete forskel imellem cloud hosting samt almindelig hosting. Hun vidste ikke helt, hvorvidt det udelukkende var hende, men jeg kunne simpelthen ikke forstå alt dette. Hun forstod på ingen måder, hvorfor folk valgte at fremstille et eller andet, som de kalder to til tider ret forskellige ting. Jeg har imidlertid en ubegrundet mistanke om, at der måske et eller andet mærkeligt sted i verden må sidde en klog mand, der gnider sine små hænder samt griner højlydt pga samtlige af  tosserne som mig, som forvirret forsøger på at kunne finde ud af, hvad cloud hosting i grunden var. Hun fatter ikke, hvordan folk må have solgt ideen til at begynde med i sin tid? Hun forestiller mig, at denne samme mand må have siddet til et eller andet møde, på hvilket han må have sagt, at han kan tilbyde cloud hosting. Idet de fremmødte sandsynligvis må have spurgt ind til, hvad den præcise forskel er på dette samt almindelig hosting, har han sikkert kigget på  dem hver især med det der Aner I seriøst ikke dette” dræber blik. Hvorefter de alle bare må have accepteret, at der eksisterer forskellige betegnelser for hosting, eftersom de ikke vil virke som uvidende. For mig svarede alt dette lidt til, at folk ville kalde en decideret spade for en grav-i-jord-ske. To forskellige ting, som var nøjagtigt det samme, og som kunne det samme, men som alligevel har fået to navne.

Da min kusine efterhånden havde set mig ret blind på cloud hosting, bliver jeg med et lidt nervøs. Hun bliver nervøs for, hvorvidt der var en ret essentiel forskel mellem hosting samt cloud hosting, som jeg eventuelt havde misset. For tænk nu hvis almindelig hosting virkelig var bedre, så jeg begår en kæmpe og uoprettelig fejl ved at udvælge den ene fremfor det anden. Som før sagt, var jeg jo langtfra vildt erfaren med alt det der teknik. Det skal således ikke undre hende, hvis der er en ret betydningsfuld forskel, som jeg totalt har misset. Fanget af panik, kontaktede jeg min gode ven, Søren. Hun spurgte, hvorvidt jeg skulle vælge cloud hosting. Hun spørger ydermere, hvorvidt han kan fortælle  hende, hvad forskellen egentlig er imellem dette samt hosting. Efter en måske vag udredning samt flere tekniske udtryk, som jeg aldrig har hørt tale om tidligere, rådede han hende umiddelbart til at vælge almindelig hosting. Lidt stædig som jeg altid har været, sidder jeg mig atter foran PC’en, idet jeg bare vil finde en løsning på det her spændende cloud hosting mysterium. Jeg sad langt det meste af denne nat, så i dag var jeg blevet klogere omkring mange tekniske ting. Beklageligvis fik jeg dog aldrig helt løst mit mysterium med cloud hosting. Idet klokken viser 04.05, valgte jeg således at skrive en mail til den her hjemmeside som yder teknisk-support med spørgsmålet med hensyn til cloud hosting. Hun glædede mig lidt til at kunne se deres uddybende svar.

Flere Nyheder