Vigtige tekniske SEO faktorer

By:

Én ting er at finde alle de rigtige søgeord og at lave god onsite optimering på sin hjemmeside. Det er imidlertid langt fra hele historien, når det kommer til god og effektiv SEO. Det er nemlig vigtigt at have styr på den tekniske del af SEO, inden man kaster sig ud i søgemaskineoptimeringen. Læs mere om SEO på https://www.klikko.dk/bliv-linkpartner/.

En hurtig hjemmeside

Et af de tekniske aspekter, der er vigtigt indenfor SEO, er at have en hurtig hjemmeside. Vi bruger den dag i dag meget få sekunder til at vurdere, hvorvidt vi vil blive på en hjemmeside eller ej – nutidens bruger er altså mere “utålmodig”, og det er derfor vigtigt, at din hjemmeside ikke er langsom. En hurtig hjemmeside tæller positivt som ranking faktor.

Sikkerhed er en ranking faktor

Google har officielt meldt ud, at de indekserer hjemmesider efter, hvor høj sikkerheden er på de pågældende sider. Det er derfor vigtigt med et SSL certifikat. Hermed vil informationen mellem brugeren og hjemmesiden være krypteret, og dette gør det sikkert for brugeren at være på din side.

Mobilvenlighed er vigtigt

Mange bruger i ligeså høj grad mobilen som computeren til at søge på nettet, og en mobilvenlig hjemmeside er derfor et must! Google benytter ligeledes mobilvenlighed som en vigtig ranking faktor.
Posted in: seo priser